OPTIMAL NÆRING
I EN TRAVEL HVERDAG

I jakten på det ultimate produkt skal vi gjøre det enkelt å være sunn, ved å skape innovative produkter som ikke skal gå på bekostning av smak eller næringsinnhold.

UTFORDRE DET TRADISJONELLE

Verden og mennesket utvikler seg i rekordfart. Vi har kommet så langt på så mange områder og synes det er på tide at en sunn livsstil skal være en mulighet for alle. Matvarene skal ikke bare smake og gjøre godt, de skal også bidra til et bedre miljø.


Dette er hva det handler om - hva som er vårt store ønske; å gjøre det enkelt for menneskene rundt oss å leve optimalt, ved å gjøre sunne produkter lett tilgjengelig. 

DE ULTIMATE PRODUKTENE

Denne lidenskapen er det som driver vår lille ultimate familie til å tenke nyskapende og innovativt på det tradisjonelle og etablerte.


Vi tester og eksperimenterer mye, men - med mindre det ikke er det ultimate, så går vi ikke videre med det. Disse strenge kravene er det som gjør Ultimight til hva det er og alltid skal strekke seg mot å være: det ultimate.

Innovasjon

Vi tenker innovativt på alt vi gjør i selskapet. 

BÆREKRAFT

Hvert produkt skal til beste evne være bærekraftig.

TILGJENGELIG

Vi ønsker å gjøre sunne produkter lett tilgjengelig.

"Er det ikke det ultimate, 

lager vi det ikke"

 

FREDRIK SKOGSRUD

Co-Founder & Daglig leder

Med en lidenskap for kosthold og ernæring har Fredrik lenge hatt et ønske om å starte et selskap som utfordrer bransjestandarden. Ved å skape innovative produkter som hjelper folk i en hektisk hverdag, gleder han seg til å fortsette og realisere Ultimights virkelige potensial.

 

MARTHE SKOGSRUD

Co-Founder

Etter endt utdanning i Internasjonal Markedsføring, Entreprenørskap og Innovasjon fra Singapore, hentet hun her kunnskap og inspirasjon innen mat og helse, Dette sådde frøet for å starte noe eget. Sammen med teamet gleder hun seg til fortsettelsen av å introdusere det norske folk for innovative matvarer, som bidrar til at vi kan være den beste utgaven av oss selv - både psykisk og fysisk!

 

CHRISTIAN JOMARK

(SUPER-)MEDARBEIDER

En større gledespreder skal du lete lenge etter! Christian oser av humor, iver, pågangsmot og glede. Han er glad i trening, frisbeegolf og takker aldri nei til et (godt) tilbud. Med andre ord, den ultimate teamplayer!