HVEM OG HVA ER ULTIMIGHT?


Etter å lenge ha ventet på et større og bedre utvalg av sunne og gode kostholds- og matvareprodukter, bestemte vi oss for at vi hadde ventet lenge nok: Det var på tide å ta saken i egne hender. Etter det som nå har blitt over to år med research, utvikling, testing, feiling og til slutt suksess, er vi utrolig stolte av å ønske alle velkommen til Ultimight.


FREDRIK
Co-Founder

MARTHE
Co-Founder

Ambisjonen om å tilby spennende, innovative og sunne produkter til markedet var det som brakte Ultimight til live. Selskapet ble startet av et søskenpar og en barndomskamerat som alle med hver sin styrke har vært med på å skape og bygge Ultimight til det firmaet det er i dag.

VÅR VISJON
I jakten på det ultimate produkt skal vi utvikle Ultimight til å bli en markedsleder innenfor alternative produkter ved gjøre det enkelt å være sunn, uten at det skal gå på bekostning av smak eller næringsinnhold.

Vi i Ultimight mener alle mennesker burde ha enkel tilgang på frisk, sunn og god mat. Et riktig næringsinntak er essensielt for å ha energi til å prestere godt, men i en hektisk hverdag kommer ofte stress og tidspress i veien for å kunne tilberede sunne og gode retter. Dette fører ofte til et mangelfullt inntak av viktige næringsstoffer som kroppen vår trenger. Vi har selv erfart dette og har derfor tatt fatt på en reise etter gode, enkle og ikke minst sunne matvarer som sikrer at kroppen får det den trenger for å prestere optimalt .Hos oss handler det om å gjøre det enklere for menneskene rundt oss å leve optimalt, og gjøre sunne produkter lettere tilgjengelig. Denne lidenskapen er det som driver vår lille ultimate familie til å tenke nyskapende og innovativt på tradisjonelle og etablerte. Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler blir ofte tilsatt produkter for å gjøre dem lettvinte, samt billig å fremstille. Vi i Ultimight er svært opptatt av å ha en clean label, hvor ingen unødvendige tilsetningsstoffer blir tilsatt og at næringsinnholdet ikke skal gå på bekostning av produksjonskost.


LETTVINTE LØSNINGER I EN TRAVEL HVERDAG

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler blir ofte tilsatt produkter for å gjøre dem lettvinte, samt billig å fremstille. Vi i Ultimight er svært opptatt av å ha en clean label, hvor ingen unødvendige tilsetningsstoffer blir tilsatt og at næringsinnholdet ikke skal gå på bekostning av produksjonskost.


Mange føler at det å spise sunt krever en helt egen livsstil og tar altfor mye tid. I dag synes vi at dette skal oppnåelig for alle og har derfor gjort det til vår misjon: å gjøre det enkelt å være sunn.Vårt ønske er enkelt: 
Å skape de ultimate
 produktene.


DET ULTIMATE PRODUKTET
Vi bruker kun naturlige råstoffer og kombinerer dette med det siste innenfor moderne vitenskap for å finne ut hvordan vi får frem og ivaretatt det beste innen næring. Hva er en såkalt hype trend og hva er det som faktisk fungerer. Dette gir oss muligheten til å skape innovative produkter som er enkle å tilberede og konsumere, uten at det skal gå på bekostning av næringsverdiene. 

1% TILBAKE TIL VERDEN 
Det mest givende ved å ha et firma som dette er å kunne gi litt tilbake. Vi har derfor bestemt oss for at 1% av overskuddet til firmaet skal gå til et bestemt veldedig formål. Dere vil kunne lese mer om dette fremover.