Ultimight Loyalty

Bruk oppsparte poeng til å handle for!

Vi ønsket å skape et program for de av dere som bruker og handler våre produkter jevnlig. I tillegg til å få poeng for hvert kjøp du gjør på siden, er det nå flere måter å tjene poeng på:

Hvordan tjene poeng?

  • ANBEFAL EN VENN
  • DEL PÅ SOSIALE MEDIER
  • KJØP
  • BURSDAG
  • NIVÅER
  • HENT KODE

ANBEFAL EN VENN - 500 poeng


Hvis man finner noe med verdi, vil man gjerne tipse vennene sine om dette. Det synes vi er en veldig fin gest, og vil derfor belønne dette med å gi ut 350 poeng for hver venn som utfører et kjøp med din rabattkode. Du kan tipse så mange du vil!


Instrukser:

Inne på poeng-oversikten (nederst til venstre), kan du scrolle ned til "Refer your friends" . Her vil du finne en rabattkode som du kan dele, og for hver gang noen bruker den, vil du få 500 poeng - og de vil få 10%

DEL PÅ DIN KONTO - 150 poeng


Sharing is caring! Er du fornøyd med Ultimight og produktene, vil kanskje også noen av følgerne dine sette pris på å bli tipset? Uansett, så vil du nå få poeng for det! For hver av de sosiale plattformene du sprer ordet på, får du 150 poeng. 

FOR HVER KRONE BRUKT - 0,5 poeng


Nå kan du sanke inn poeng for hvert kjøp dere gjør i nettbutikken vår. Det betyr at det etterhvert vil være mulig å spare seg opp til et eller flere produkter som du får helt gratis. For hver krone du bruker, mottar kontoen din 0,5 poeng.

VI FEIRER DIN BURSDAG - 300 poeng


Det er én dag i året som er dedikert til deg. Denne dagen for x antall år siden kom du til verden, og det er faktisk ganske utrolig! Dette ønsker vi å være med på å feire, og gir derfor bort 300 poeng som du kan bruke fritt på nettbutikken vår, når du måtte ønske det. - Happy birthday!

Nivå 1

UltiMate

1000 poeng

Du er nå en UltiMate! Dette betyr rett og slett at du er med i programmet, mottar nyhetsbrev og er en del av gjengen!

Fordeler:

- Nyhetsbrev

- Loyalty program

Nivå 2

Ulti "Silver" Mate

10,000 poeng

Vi liker det vi ser! Du har kommet deg opp på Silver, som betyr at du ofte bruker produktene våre og det bør bli belønnet!

Fordeler:

- Nyhetsbrev

- Loyalty program

- T-skjorte!

- Personlig takk

- Invitasjon til eventer

Nivå 3

Ulti "Gold" Mate

20,000 poeng

Gratulerer!! Du er vårt Gold-medlem! Dette er det kun de mest dedikerte som får, og det er noe vi setter umåtelig stor pris på!

Fordeler:

- Nyhetsbrev

- Loyalty program

- T-skjorte!

- Personlig takk

- Invitasjon til eventer

- Prøvesmaking på nye produkter

- Intern-samlinger

CASH UT POENGENE DINE!


Når du har spart opp et fornøyelig sum med poeng, lager vi en rabattkupong for deg som gir overført verdi som du kan handle for i nettbutikken vår. Du kan når som helst bruke poeng-systemet for å generere en kode, som vil gi deg en rabatt i kassen.

F.eks:
1000 poeng = 100kr. 

Kupongkoden er gyldig i 3 mnd. i fra den datoen den blir generert.