ULTIMIGHT AMBASSADØR

 


HVEM ER ISELIN?

Trening har gjennom hele livet vært en motivasjon for å flytte grenser, det har hele tiden vært en interesse, men i perioder også vært den beste formen for medisin. 


Slik jeg ønsker å legge opp hverdagen min, har jeg ikke mulighet til å bruke mange timer på kjøkkenbenken, men på grunn av nyskapende og innovative løsninger får jeg gjennomført det likevel. 


Jeg er stolt over å få muligheten til å være en ambassadør for Ultimight. Verdiene i selskapet sitter dypt hos meg, å holde kostholdet næringsrikt i en hektisk hverdag, samtidig som de er bevisste på en bærekraftig fremtid, for det er jo nettopp dit vi skal - fremover!

"DET ER IKKE NOE MIRAKULØST VED SUKSESS"

Ordet vanskelig blir ofte kastet mye rundt. Hvor vanskelig veien vil være, hvor vanskelig det vil være å lykkes. Vanskelig er noe vi ofte assosierer med «lite sannsynlig». Hvis du snur på flisa, vil du straks se at «vanskelig» vil bli din viktigste ressurs. Det er to grunner til det:

1. Den utviklingen du har som følge av det

2. De færreste kaster seg ut på noe slik. 


Ordet «vanskelig» og «suksess» står ganske nær hverandre, ikke bare fordi det er fysisk stressende å gi seg ut på noe «vanskelig», men fordi «suksess» kommer med en stor mental prislapp.


Det er ikke noe mirakuløst ved «suksess», det er rett og slett bare å se på ordet «vanskelig» som en utfordring, i stedet for en hindring.