BARS & PUBS

Gjør kvelden enklere -
Bruk 100% Ren Eggehvite!
Hvorfor Eggehvite?
Eggehvite brukes til å lage mange ulike drinker, men kanskje mest kjent for Whiskey Sour og Pisco Sour. I gjennomsnitt knekker en bar i Oslo omkring 15-20 egg på en kveld. Dette kan i tillegg til å bli tidkrevende og sølete, skape unødvendig kø i baren.
Fordelene ved å bruke vår pasteuriserte eggehvite:
-
Slippe å knekke hvert enkelt egg
-
Spare deg for søl og skallrester -
Slippe å tenke på plommen
-
3 måneders holdbarhet
-
Pasteurisert eggehvite er tryggere
-
Finere konsistens og skum
-
Ikke noe mer "smuss" i drinkene
-
14 dager holdbarhet etter åpning

Takk for interessen! Vi sender deg en mail ila. 1-2 virkedager.
{% endif %}{% if form.errors %}Kunne ikke sende e-post. Vennligst prøv igjen senere.
{% endif %}Forespørsel om Eggehvite:
Fyll ut feltene nedenfor og trykk 'Send Mail', for å
motta en uforpliktende mail med informasjon og pristilbud!
PS: Gratis frakt i Oslo!
Ultimight AS (C) 2017+